Nejnovější recenze ze sekce Piknikové koše
Kvalitni provedeni.
senzační
- Praktické, pekne
Použitelné pro celou rodinu, doporučuji ostatnim
- Zatím nemohu produkt ohodnotit, mám jej jako dárek.
Koš mám jako dárek. Na pohled vypadá pěkně, a zdá se, že by mohl i něco vydržet. Ostatní musí posoudit ten, kdo ho bude používat
- Pěkné zpracování
- Chladicí vložka
- Ideální velikost pro dva
- Obrázek i popis je zavádějící. Skleničky nebyly s nožičkou, ale klasické . Chladicí vložka je prošitá s košem a nelze vyndat .
- SUPER PROVEDENÍ
Batoh vypadá sice dobře, ale trochu drhnou zipy, a bohužel v něm není skoro místo na žádné jídlo, maximálně jeden sendvič a jedna lahev pití.
- Výborný, udrží potraviny dlouhou dobu studené.
- Krásný dárek, praktický, v koši je dostatek místa na potraviny
Koš měl ve spodní části v jednom rohu poškozené (polámané) proutí. Jelikož jsem dárek kupovala na poslední chvíli, neměla jsem prostor na reklamaci, a snažila jsem se poškození napravit sama (oprava silonovým vlascem a tavnou pistolí). Rada - nakupujte v předstihu, aby zbyl prostor na výměnu zboží.
- Koš bohužel páchne. Zřejmě materiálem užitým při výrobě. Ani po třech dnech se nevyvětral a je cítit i přes krabici ve které jsem ho odnesla zpět na poštu. To nelze na potraviny použít. Zpracování proutí je dobré, zavíráni je však z laciného materiálu.
Koš vypadá celkem dobře i bytelně, ale bohužel, pach materiálu nebo snad lepidla použitého při výrobě nic nepřebije.
- potraviny vydrží chladné dlouho, alespoň cestu domu z obchodu
dokupuji všem členům, co mají samostatnou rodinu, vždycky mi zmizel, každý teď má svůj, jen škoda, že je pouze modrá barva
TESCOMA Termokošík skládací COOLBAG, zelený
Přidáno: 24. července 2020
(naposledy upraveno 11. října 2020)
Zakoupeno v tescoma.cz
- sýry, salámy dám z regálu/od pokladny do košíku i bez dalšího chlazení vydrží jako právě vytáhle z chlaďáku 15min velmi pomalé pěší cesty z nejbližšího obchodu domů (stihnu sníst i nanuk po cestě)
- chladící vložka tam lze hodit jakákoliv, nemusí být originál, v ikei mají za pár korun
- není na delší nošení v ruce-10-15min max jako nadšenec, manžel to na cestu nechce (vhodné hlavně do auta)
Velmi dobrý pomocník.
Koš vypadá velmi dobře. Čeká na využití až vyrazíme na piknik. Prozatím nedokážu odhadnout, zda nám bude velikost úložného prostoru stačit na proviant
Koš je bytelný, trochu hrubší provedení(nedotažené detaily, zakončení).Celkově za ty peníze dobrý kus.
Krásný piknikový koš.
*****
- Hezky vypracovaný, skleničky nejsou plast, jak se uvádí v popisu, ale skleněné.
- koupila jsem pro rodinu už asi třetí, používají všichni členové
- vložením chladicí vložky je taška velmi dobrá na přenášení chlazených a i mrazených produktů
- vozíme ji s sebou na všechny cesty-
- pohodlné zavírání na obou stranách zipy
-pohodlné nošení chlazených i mrazených produktů z obchodu i na delší cesty, dobré je i přidat chladící vložku, naší rodině vyhovuje, děkujeme
- Praktický, poměr cena x výkon výborný, proutěné ucho je lepší než přišité.
- Zatím nic
Zobrazuji 41 - 60 ze 188 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...10 Další »