Nejnovější recenze ze sekce Piknikové koše
- PRAKTICKÝ, HEZKÝ
MOC SE LÍBIL
- Piknik koš Monte Carlo jsem koupila pro svého syna jako vánoční dárek. Mě osobně se velice líbí. Reakci syna ( nar. 1965 ) Vám případně mohu sdělit až po 1.1.2017.
- praktická barva i vnitřní vybavení, lehounký, prostorný
spokojenost
- pěkně vypadá, materiál pohledově kvalitní - uvidíme časem
- nedá se oddělat látka, takže nevím jak bude vypadat po pár použití
pěkný koš
Super, spokojenost
- je podle mých představ,dobré úchyty na nádobí a místo na další doplňky
- neshledala jsem
doporučuji
- je prostorný
- drží chlad
vhodný na cesty i nákupy
- Praktický dárek
Vidím to jako praktický dárek pro novomanželé na jejich budoucí rodinu s kterou rádi vyrazí do přírody na piknik.
Vlastní zkušenost s tímto produktem nemám.
Líbí se mi,že je to hezky vybavené v malém prostoru a dá se to nosit na zádech a mít tím volné ruce.
Proto doporučuji z tohoto důvodu.
- prostorný, dobře se drží, celý den vydrží pořádně vychlazené. Vyzkoušeli jsme při teplotě blížící se 30-ti stupňů
praktický po všech stránkách
- velký, vejde se opravdu hodně věcí. slušně udrží teplotu. při nákupu dovoz domů v pohodě jako z lednice do lednice. na delší trasu je dobré vložit chladící vožku
- na chladící vložku by mohla být uvnitř nějaká kapsa, aby neputovala a nedotýkala se potravin, kde to není třeba, aby jen udržovala chládek. ale nic zásadního
spokojenost
- prostornost, zpracování
- plastový otvírák a slánka s pepřenkou
- talíře, přes které je téměř vidět
Kdo se nechystá na piknik každý druhý den, tak si myslím, že správná volba. Je nutné doplnit láhev na vodu a může se vyrazit
- Slušná kvalita
- Dobrý nápad na dárek
- Prostorný
- Dobře vybavený
- Pár proutků, ze kterých je koš upletený bylo naštíplých, ale aspoň je vidět, že to není žádná umělotina.
Koš jsem zakoupil jako dárek pro přítelkyni. Měla radost, takže jako dárek dobrý :) Kvalita je za ty peníze v pohodě.
- Líbí se nám.
Koš je určen pro svatební dar. Zásilka přišla celkem rychle a v pořádku. Jsme spokojeni.
- produkt jsem zakoupila jako nevšední dárek k 70.narozeninám
použití jsem nemohla zhodnotit, jelikož jsem produkt od prvopočátku plánovala jako dárek
ok
- Cena, zpracování, velice lehké a odolné
- Na videu je v sadě ostrý nůž na sýr, ve finále je však zaměněn za kávovou lžičku, ale to je jen taková drobnost.
Tento jídelní set přivede alespoň trochu civilizovanosti na dlouhodobé výpravy do přírody.
- moc krásný koš
- pěkně zpracovaný
- líbí se mi, že místo skleniček jsou šálky
- mohl by mít více míst, za které se dá vzít
Pěkný piknikový koš pro 4, prostorný, navíc s termo obalem, mističkou, do koše se vejde i termoska a myslím, že i deka, záleží kolik si toho sebou berete
- Kvalitní sada kde už snad chybí jen kastroly
- Velmi kvalitně ušitý batoh
- Polstrování na zádech
- Velký prostor pro uložení jídla
- Kapsy se otevírají vyklopením do boku pro pohodlné naplnění
- Pěkné vybavení
- Součástí je i pikniková deka
- Kapsa na láhev se nedá s lahví zavřít
Batoh je pěkný a kvalitní, včetně deky, dobře se otevírá.
Určitě bych ho doporučila.
Rekl Piknikový koš proutěný pro 4 osoby - oválný
Přidáno: 29. února 2016
(naposledy upraveno 29. února 2016)
Zakoupeno v vínozwebu.cz
- Vcelku pevná konstrukce
- Ideální velikost
Zobrazuji 141 - 160 ze 188 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10 Další »